Το ΚΟΣΜΟΫΓΕΙΑ εφαρμόζει και αναπτύσσει ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, επιθυμώντας να προσφέρει ενεργά στην κοινωνία και στην προστασία του περιβάλλοντος, κρατώντας πάντα στο επίκεντρο τον άνθρωπο.

Δίπλα στον ασθενή την εποχή του κορωνοϊού

Τα πολυϊατρεία ΚΟΣΜΟΫΓΕΙΑ λειτούργησαν και λειτουργούν ως Covid-FREE, διαφυλάσσοντας την υγεία των κατοίκων και των επισκεπτών των νησιών που δεν έπασχαν από COVID-19 αλλά συνέχισαν να έχουν διάφορες άλλες ανάγκες παροχής ιατρικών υπηρεσιών.

Κοσμοϋγεία στην Covid και μετά-Covid εποχή

Το πολυϊατρείο ΚΟΣΜΟΫΓΕΙΑ ήταν ενελλειπώς στο πλευρό των νησιωτών καθ’όλη την διάρκεια της περιόδου καραντίνας με κανόνες που διασφαλίζουν την Covid-FREE λειτουργία, εξυπηρετώντας τους κατοίκους και επισκέπτες των νησιών, αλλά και επείγοντα περιστατικά επικουρικά στις τοπικές Δημόσιες Δομές Υγείας, ενώ εξυπηρέτησε και Ξενοδοχεία της Σκοπέλου και της Αλοννήσου στο πλαίσιο των απαιτήσεων του νέου ισχύοντος κανονισμού λειτουργίας καταλυμμάτων για το επιχειρησιακό πλάνο του Ελληνικού Τουρισμού όπως προέβλεπε για την θερινή σεζόν (έτη 2020-2021-2022).

Δράσεις

Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης το πολυιατρείο ΚΟΣΜΟΫΓΕΙΑ οργανώνει και συμμετέχει σε μία σειρά δράσεων που εξυπηρετούν και προάγουν τους σκοπούς αυτής της πολιτικής.