Η εταιρεία

To ΚΟΣΜΟΫΓΕΙΑ είναι Ιδιωτικό Πολυϊατρείο με έδρα στην Σκόπελο παρέχοντας εξειδικευμένες ιατρικές υπηρεσίες με μια μεγάλη ομάδα έμπειρων καταξιωμένων ιατρών. Πρόκειται για μονάδα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας με πολλαπλά εξωτερικά ιατρεία (outpatient polyclinic) που παρέχει ιατρικές υπηρεσίες με ανταπόκριση 24 ώρες το 24ωρο κατά τους θερινούς μήνες, και λειτουργώντας όλο τον χρόνο, εξυπηρετεί τόσο τους μόνιμους κατοίκους του νησιών αλλά και τους επισκέπτες που επιλέγουν το όμορφο νησί της Σκοπέλου για τις διακοπές τους.

Οι συνεργάτες της είναι ιατροί μια πλειάδας ειδικοτήτων όπως:

  • Ακτινοδιαγνώστης
  • Μαιευτήρας – Γυναικολόγος
  • Χειρουργός Ορθοπεδικός
  • Γενικος Χειρουργος
  • Χειρουργός Οφθαλμίατρος
  • Νευρολόγος
  • Ενδοκρινολόγος – Διαβητολόγος
  • Πνευμονολόγος
  • Γαστρεντερολόγος – Ηπατολόγος
  • Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος (ΩΡΛ)

Το πολυϊατρείο ΚΟΣΜΟΫΓΕΙΑ διαθέτει τον απαραίτητο ιατρικό και διαγνωστικό εξοπλισμό (όπως Ακτινολογικό, Υπερηχοτομογράφοι – TRIPLEX, Μαστογράφος, πλήρης οφθαλμιατρικός εξοπλισμός, Σπιρομετρία, Γαστρεντερολογικός-Ενδοσκοπικός εξοπλισμός, κλπ), ώστε να παρέχεται στον ασθενή πλήρης πρόσβαση σε ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου όποτε αυτό απαιτηθεί.

H υγεία σας είναι προτεραιότητά μας!

Το ΚΟΣΜΟΫΓΕΙΑ λειτουργεί με νόμιμη άδεια πολυιατρείου από τον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας στην Σκόπελο, είναι μέλος του οργανισμού Global Green and Healthy Hospitals.

Πρόγραμμα Ειδικών Ιατρών

Το πρόγραμμα των ιατρείων ανανεώνεται καθ΄όλη την διάρκεια του έτους σε μηνιαία βάση , καλύπτοντας τις περισσότερες ανάγκες ιατρικής φροντίδας βάσει προγραμματισμένων ραντεβού. Επίσης διενεργούνται επισκέψεις των ιατρών μας κατ’ οίκον καλύπτοντας τις πλέον απομακρυσμένες περιοχές της Σκοπέλου, ή σε ασθενείς που δεν είναι περιπατητικοί. Επικοινωνήστε με το πολυιατρείο για να μάθετε το μηναίο πρόγραμμα επισκέψεων των ειδικών ιατρών – συνεργατών μας με τα τηλ.+30 2424024500+30 2424023837 και +30 6942467768.
Επίσης για οποιοδήποτε θέμα υγείας ή σχετική ερώτηση, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας.

Συνεργασία με Ασφαλιστικές εταιρίες

Το ΚΟΣΜΟΫΓΕΙΑ μέσω του δικτύου συνεργασιών του με Διεθνείς Ασφαλιστικές Εταιρίες, Tour Operators και Ταξιδιωτικές Ασφάλειες των τουριστών, δίνει την δυνατότητα της άμεσης περίθαλψης χωρίς να χρεώνεται ο ασθενής που έχει την αντίστοιχη ασφαλιστική κάλυψη. Όλες οι υπηρεσίες τεκμηριώνονται πλήρως και συνοδεύονται από ιατρικές εκθέσεις και αποδείξεις των σχετικών εξόδων. Γίνονται αποδεκτές όλες οι κύριες πιστωτικές κάρτες (VISA, MASTERCARD,MAESTRO, DINERS CLUB, UNION PAY, AMERICAL EXPRESS, DISCOVER, JCB). Στο ΚΟΣΜΟΫΓΕΙΑ έχετε τη σιγουριά ότι θα απολαμβάνετε την καλύτερη φροντίδα, όποτε χρειαστεί να επισκεφτείτε ιατρό, να πραγματοποιήσετε διαγνωστικές εξετάσεις, ή να αντιμετωπιστεί ένα επείγον περιστατικό. Ακόμη και στα πλέον απαιτητικά περιστατικά τα οποία χρήζουν άμεσης διακομιδής το ΚΟΣΜΟΫΓΕΙΑ έχει την λύση, εφόσον φροντίζει για την διακομιδή του ασθενούς διά θαλάσσης ή αέρος (ελικοδρόμιο της Σκοπέλου ), ώστε ο ασθενής να βρίσκεται σε Νοσοκομειακό περιβάλλον υψηλού επιπέδου και να λάβει την φροντίδα που χρειάζεται, φυσικά πάντοτε με αίσθημα υψηλής επαγγελματικής ευθύνης, σεβασμό, αξιοπρέπεια και εχεμύθεια.